menu

Over Schoonheidssalon Evelyne

Tekst: Lifestylebooking.be
​​​​​​​

Bij Evelyne in Harelbeke kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht voor diverse behandelingen. Alle behandelingen worden met huidvriendelijke en ph-neutrale producten uitgevoerd. U kunt bij Evelyne dan ook rekenen op professioneel advies over de producten voor voet- & handverzorging, verzorging na epilatie, verzorging bij specifieke problematiek aan huid en nagels. Evelyne specialiseerde zich in manicure & kunstnagels, pedicure & medische pedicure, epilatie en wimperlifting.


Sinds 2007 startte Evelyne met manicure en kunstnagels in bijberoep. Na een intensieve opleiding breidde ze haar salon uit met pedicurebehandelingen en specialiseerde ze zich in specifieke problematiek zoals oncologie, nagelregulatie en -reparatie, schimmelinfecties aan de extremiteiten, gevorderde freestechnieken voor likdoorns en ingroeinagels.


“Ik werk heel graag met mensen en krijg er veel voldoening van. Oudere mensen komen voor een verzorging en een praatje. Sommige staan er op om bij mij lang te komen, maar ik ga ook nog aan huis. Mensen kijken daar echt naar uit. Ik kan de mensen helpen en biedt een luisterend oor bij een gezellig bakje koffie. Sommige verhalen zijn, ook voor mij, zeer intensief en hartbrekend maar ik vind mijn sterkte in het feit dat mensen met een goed en ontspannend gevoel naar huis gaan. Iedereen moet zijn/haar verhaal eens kunnen doen, ik ben dan ook heel blij wanneer ik de eer krijg om naar hun exclusieve verhaal te luisteren en hen wat hoop/moed kan meegeven.”

img1601_w-1.JPG
Boek online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten
Messenger logo
Chat